Returpolitik


Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Før du nyder nem udveksling og returpolitik, skal du kontakte os med returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Og sørg for, at alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort.


Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger i vores online shop. Og hvis du returnerer de rigtige varer til refusion: Alle returnerede varer er genstand for en 15% restocking gebyr. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved retur eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostninger. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser.


Vi tester vores produkter, før vi tilbyder dem til salg. Hvis du ikke kan bruge nogen af ​​vores produkter, bedes du kontakte os, og vi vil være hyggelige at hjælpe dig. Vi er ikke ansvarlige for beskadigelse af varer efter brug. Vi håber, at du nyder dit køb hos os.


International forsendelse

Vi sender produkter til større lande rundt om i verden. Vælg venligst det land og den valuta du vil købe ind, og klik derefter på opdatering. Hvis dit land ikke vises nedenfor, bedes du tjekke tilbage med os i de kommende måneder, da vi vil fortsætte med at tilføje lande.